Victoria Beckham laajentaa brändiään – uusina aluevaltauksina lifestyle ja terveys

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändin jäsenenä aikoinaan kuuluisaksi tullut Victoria Beckham on nykyään myös muotisuunnittelijana tunnettu. Nyt nainen on laajentamassa omaa brändiään ja haluaa keskittyä entistä enemmän hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen.

Victoria Beckham on julkaissut jo useamman malliston verran naisten vaatteita. Nainen on myös suunnitellut omaa nimeä kantavia meikkejä yhteistyössä isojen kosmetiikka-alan toimijoiden kanssa. Nyt Beckham aikoo laajentaa omaa Victoria Beckham -brändiään ja luoda myös täysin omia kosmetiikkatuotteita.

Daily Mail -sivuston mukaan Victoria Beckhamilla on aikomus luoda brändistään suuri toimija myös terveys- ja kauneustuotteiden saralla. Beckhamin uuden aluevaltauksen jälkeen naisen yrityksen uskotaan olevan suora kilpailija näyttelijä Gwyneth Paltrown luomalle Goop-yritykselle, joka on lifestyle-sivuston ja uutiskirjeen lisäksi myös alkanut valmistamaan omia tuotteitaan myyntiin.