Jope Ruonansuu toivoi vielä paluuta ja omaa elokuvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat tänään suru-uutisen Yleisradion kertoessa, että kansantaiteilija Jope Ruonansuu on kuollut. Kaksi vuotta sitten todettu syöpä vei Ruonansuun sairaalaan kuluvan vuoden alussa, ja julkisuudessa häntä ei enää viime aikoina nähty.

Stara tapasi suomalaisten rakastaman tähden (video yllä) vuonna 2016, kun Ruonansuu julkaisi uuden levyn ja kertoi saaneensa lääkäriltä terveen paperit. Tuolloin 52-vuotias taiteilija kertoi toivovansa vielä paluuta televisioon.

– Mä toivon, että viimeistään vuonna 2017 päästään tekemään jonnekin kanavalle perinteistä sketsisarjaa. Sellaiseen syyhyävät sormet kovasti. Mulla on pöytälaatikko pullollaan sitä lajia, Jope Ruonansuu kertoi Staralle.

Haastattelussa keskusteltiin myös mitä jo kaiken kokenut viihdetaiteilija haluaisi vielä saada kokea.

– Viihteen puolelta on ehkä sellainen, että oma Jopen näköinen elokuva. Sitäkin on monena vuonna ollut puhetta, mutta sitten alkoivat nämä lamavuodet ja kaikilla on raha tiukoilla. Timo Koivusalo tuossa totesi, että kyllä me vielä Pekko Aikamiespoikaa tehdään.

Lisäksi Ruonansuu olevansa onnellinen tuoreista vauvauutisista ja aloittaneensa kuntoremontin vatsalaukun kaventamiseen jälkeen. Seuraavana syksynä perheeseen syntyi tyttövauva.