Poptähden asukuva kerää ihasteluja – esitteli paljasta vatsaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Jessie J tunnetaan monista hiteistään, joista suurimpien joukossa ovat muun muassa Price Tag ja Bang Bang -nimiset kappaleet. Viime aikoina nainen on kuitenkin enemmän ollut median huomion keskipisteenä ollessaan suhteessa näyttelijä Channing Tatumiin.

Tänä keväänä Channing Tatumin kanssa eronnut Jessie J on nyt ihastuttanut Instagram-seuraajiaan kuvalla, jossa naisen yllä nähdään kaunis kaksiosainen asu. Laventelin väriseen asuun kuuluu näyttävät leveälahkeiset housut ja pikkuruinen toppi, joka paljasti tähden vatsan.

View this post on Instagram

🌱

A post shared by Jessie J (@jessiej) on

Peilin kautta otetussa kuvassa laulaja esittelee timmiä vatsaansa, johon moni fani onkin kiinnittänyt heti ensimmäisenä huomiota. Sporttisesta vartalostaan tunnetun 32-vuotiaan Jessie J:n vatsalihakset keräsivät nopeasti paljon kommentteja ja sydämen kuvia.