Realitysarjasta erotettu Stassi Schroeder ei enää jaa elämäänsä – muutti Instagram-tilinsä yksityiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder odottaa ensimmäistä lastaan hänen kihlattunsa Beau Clarkin kanssa. Pariskunta on vahvistanut odottavansa tyttövauvaa.

Stassi Schroeder julkaisi aiemmin suloisen yhteiskuvan, jossa hän poseerasi 40-vuotiaan kihlattunsa Beau Clarkin kanssa. Kuvassa Schroeder kertoi olevansa raskaana ja odottavansa tyttövauvaa. Julkaisun jälkeen nainen on päättänyt pitää odotuksensa yksityisempänä. Nainen on muuttanut Instagram-käyttäjätilinsä yksityiseksi sen jälkeen kun hänet irtisanottiin suositusta realitysarjasta.

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurattiin erityisen pitkään Stassi Schroederin elämän vaiheita, mutta Bravo-kanava yllätti kuitenkin taannoin katsojat erottamalla tähden sarjasta rasistisen käytöksen vuoksi. Tämän jälkeen nainen muutti Instagram-kanavansa yksityiseksi, jolloin tähden julkaisuja pääsee näkemään vain jos hän hyväksyy seuraajan.