Bella Hadid veden alla – bikinikuvat saavat pidättämään hengitystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Menestyksekästä mallin uraa tekevä Bella Hadid on seksikkään ulkonäkönsä lisäksi ollut paljon uutisotsikoissa hänen rakkauselämänsä vuoksi. Nainen on alkanut uudelleen seurustelemaan The Weekndin kanssa. Pariskunta on eronnut useita kertoja, mutta nyt he vaikuttavat olevan jälleen onnellisesti yhdessä.

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on poseerannut nyt Calvin Klein -merkin uusissa mainoskuvissa. Tuoreessa kampanjassa 23-vuotias Hadid nähdään sporttisissa uima-asuissa, jotka yllään hän sukeltaa veden pinnan alla. 

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan jo useiden suurten muotitalojen näytöslavat ja hän on toiminut myös Voguen kansikuvamallina monien muiden julkaisujen kansikuvien lisäksi. Uudet kuvat todistavat jälleen kerran sen minkä vuoksi malli on niin kuumaa valuuttaa mallimarkkinoilla.