Catherine Zeta-Jones julkaisi selfien – upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesialaissyntyinen näyttelijä Catherine Zeta-Jones nousi kuuluisuuteen 1990-luvun lopussa erityisesti Zorron naamio -elokuvan ansiosta. Tähden vetovoima ei ole kadonnut mihinkään vuosikymmenien saatossa.

Nykyään 50-vuotias Zeta-Jones julkaisi taannoin Instagramissa selfiekuvan. Siinä tähti nauttii kesästä poseeraten rannalla mustissa bikineissä ja aurinkolaseissa.

Catherine Zena-Jones paljasti taannoin aloittaneensa oman lifestyle-brändinsä toisen Hollywood-tähden, Gwyneth Paltrowin vanavedessä. Näyttelijä on nähty viime vuosina muun muassa Queen America -komediasarjassa ja Olivia de Havillandin roolissa tosipohjaisessa Feud-sarjassa.

 

View this post on Instagram

Sun’s out!!! ☀️Sunday.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on