Charlize Theron innostui kutsusta vapaapainikehään: ”Missä ja milloin?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Charlize Theron on totuttu näkemään fyysisesti vaativissa toimintarooleissa elokuvissa, kuten Mad Max: Fury Road ja Atomic Blonde. Nyt tähti on ilmaissut innokkuutensa kokeilla taitojaan vapaapainin parissa.

Theron oli taannoin ammattipainija Kofi Kingstonin haastateltavana. Kingston kehui näyttelijän taitoja taistelukohtauksissa ja kertoi, että hänellä voisi olla tulevaisuus myös WWE-showpainiorganisaatiossa. Theron innostui asiasta.

– Vau, onko tämä kutsu? Kyllä! Missä ja milloin? Tiedän meidän olevan kriisitilanteessa eikä se toteutuisi ihan pian, mutta kuulostaa mahtavalta ja saisin varmasti turpaani, Theron kommentoi.

Charlize Theronin tuorein elokuva on The Old Guard, joka sai taannoin ensi-iltansa Netflixissä. 44-vuotias näyttelijä kertoi treenanneensa roolia varten viisi tuntia päivässä lähes neljän kuukauden ajan.