Suositut pukeutumisniksit testissä – tässä TikTokin kuumat vinkit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu TikTok-sovellus on tanssivideoiden kehto, mutta siellä on niiden lisäksi myös paljon muutakin sisältöä. Moni niittää suosiota humoristisilla videoilla ja osa jakaa niksejään pukeutumiseen ja ruoanlaittoon liittyen.

Nyt Chloe päätti testata videolla löytämiään pukeutumiseen liittyviä vinkkejä. Vinkkien avulla nainen saa piilotettua rintaliivien olkaimet, onnistuu muuttamaan tavallisen paidan trendikkäästi hieman lyhyemmäksi ja tiukentamaan housujensa vyötäröä.

Useimmat naisen esittelemät niksit ovat helppoja ja yllättävän moni niistä myös toimii odotetulla tavalla. Chloe piti etenkin vinkistä, jonka avulla silkkihuivista saadaan taiteltua muodikas toppi kangasteipin ja kaulaketjun avulla.