Jim Carrey avautuu karmivasta tilanteesta – luuli kuolevansa 10 minuutin sisällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jim Carrey on paljastanut joutuneensa pelkäämään toden teolla henkensä edestä. Hän luuli väärän hälytyksen ansiosta menettävän henkensä ohjushyökkäyksessä Havaijilla. Carrey avautui kokemuksestaan The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelman haastattelussa.

13. tammikuuta 2018 Havaijilla ollut näyttelijä sai avustajaltaan puhelun, jonka mukaan Pohjois-Korean laukaisemien ohjusten oli varoitettu saavuttavan heidät 10 minuutissa. Carrey oli yrittänyt paeta saarelta tyttärensä kanssa, mutta ei onnistunut siinä.

– Tuijotin valtamerta ja mietin mitä tekisin viimeisellä hetkelläni. Päätin vain ajatella asioita joista olen kiitollinen. Käsi sydämellä, en voinut olla ajattelematta minulle tapahtuneita upeita asioita ja siunauksia joita olen saanut, Carrey paljasti.

Lukuisten Havaijilla olleiden ihmisten puhelimiinsa saama ohjusvaroitus paljastui lopulta pelkäksi vääräksi hälytykseksi. Jim Carreyn reaktio karmivaan uutiseen päätyi lopulta tuoreen Memoirs and Misinformation -muistelmakirjan kanteen. Tähden avustaja oli nimittäin vahingossa ottanut ruudunkaappauksen soittaessaan hänelle ohjushälytyksestä.