Kanariansaarten perhelomalle karmiva käänne – uimarannalta löytyi ihmisen pääkallo ja luita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanariansaarilla lomaa viettäneen perheen matka on saanut odottamattoman ja karmivan käänteen. He löysivät El Hierron saarelta kuolleen ihmisen jäänteet.

Espanjalainen perhe oli viettämässä lauantaita hiekkarannalla, kun Joel Gonzales tunsi jotain kovaa pyyhkeensä alla. Hän alkoi kaivamaan sitä esille, luullen kyseessä olleen simpukka. Totuus valkeni Joelin löydettyä luita ja lopulta ihmisen pääkallon.

Joelin veli Guacimara soitti paikalle poliisit. Metro-lehden mukaan viranomaiset eivät ole vielä kyenneet paljastamaan, kuinka vanhoja luut ovat ja kuuluvatko ne miehelle vai naiselle. Kanariansaarille alettiin hiljattain päästämään jälleen turisteja saarien vähäisen koronatartuntojen määrän ansiosta.