Maisa Torppa uhkeana rannalla Pärnussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen malli ja mediapersoona Maisa Torppa meni ystävänpäivänä naimisiin informaatioteknologiaysrityksen johtajan kanssa. Parin rakkaustarina alkoi ystävyydestä viime vuonna. Maisa jakoi taannoin ihastuttavan kuvan hääpäivästään, jota nainen muisteli sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Torppa on kuvattu lentoemäntänä.

View this post on Instagram

Fly Like a Bird 🕊

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Taannoin Maisa juhlisti kansainvälistä lentoemäntäpäivää julkaisemalla valokuvan itsestään poseeraamassa työasussa lentokoneen vierellä. Nyt hän on ehtinyt vaihteeksi vaihtaa vapaalle, sillä Torppa nähdään nyt poseeraamassa näyttävästi bikineissä uimarannalla Pärnussa.

Monien muiden julkkiskaunotarten tavoin myös Maisa Torppa on viime aikoina haikaillut takaisin ulkomaille aurinkolomalle, kun koronakriisi esti matkustamisen. Kohukaunotar julkaisi taannoin arkistoistaan myös lomakuvan, jossa hän poseerasi hyvin niukoissa mustissa bikineissä rannalla. Kuvansa yhteydessä Torppa kertoi kaipaavansa aurinkoa, rantahiekkaa ja meren aaltoja. Nyt se siis onnistui Pärnun upealla rannalla.