Mark Zuckerberg ei säästellyt aurinkovoiteessa – kuvasta tuli viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesän aurinkoisina päivinä on tärkeää muistaa aurinkovoiteen käyttö. Tuoreen kuvan perusteella ainakaan Facebook-miljardööri Mark Zuckerberg ei vaikuta säästelevän aurinkovoiteen käytön suhteen.

Internetissä levisi viikonloppuna kuva, jossa Zuckerberg ratsasti sähkösurffilaudalla Havaijilla. Kaksi ykistyiskohtaa herätti somekansan huomion kuvassa. Ensimmäinen niistä oli vaalean aurinkovoiteen runsas käyttö Facebookin toimitusjohtajan kasvojen alueella, toinen hänen puolestaan hänen takamuksensa.

Näkyä verrattiin Twitterissä muun muassa 1960-luvun Batman-sarjan kohtaukseen, jossa Jokeri haastaa supersankarin surffikilpailuun. Osa Twitter-käyttäjistä puolestaan ihasteli Zuckerbergin takamusta, johon Facebook-pohatan epäiltiin jopa ottaneen lisätäytettä plastiikkakirurgilla.