Transsukupuolinen silikonidomina tyrmää somekuvillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä asuva Ivana Vladislava haluaa näyttää muoviselta nukelta ja silikonibimbolta. Hän käyttää suuria summia ulkonäkönsä muokkaamiseen. Toisaalta kyseessä on sijoitus, koska hän työskentelee ulkonäkönsä turvin.

Jo lapsena sukupuolenkorjauksen aloittanut Ivana Vladislava työskentelee kurittajana. Hän on seksidomina, jolla on harvoin kalenterissa tilaa. Syynä lienee ekstravagantti ulkonäkö, jonka turvin hän kerää muhkeat tienestit työstään.

Rahat hän sijoittaa matkustelun ja käsilaukkujen lisäksi vartaloonsa. Nainen on suurentanut rintojaan siihen pisteeseen, että ne näyttävät räjähtävän. Hän on kuitenkin taitava meikkaaja ja osaa luoda itselleen useita eri tyylejä. Ivana Vladislava ja hänen faninsa nauttivat persoonallisista muuttumisleikeistä.