Tristan Thompson kehuu Khloe Kardashiania: ”Hän opettaa ja kasvattaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skandaalin syövereissä koko viime vuoden kevään viettänyt pari Khloe Kardashian ja Tristan Thompson erosivat katkeran uskottomuusepisodin päätteeksi. Heillä on yksi yhteinen lapsi. He ovat kuitenkin lähentyneet uudestaan koronaviruskaranteenissa saman katon alla asuessaan.

– Olen tarpeeksi viisas tietämään, että tulit maailmaani näyttämään, miten uskomaton joku voi olla. Arvostan, että kykenen ansiostasi oppimaan ja kasvamaan. Kiitän Jumalaa siitä, että olet kaikille kaunis ja rakastava nainen, etenkin tyttärellemme Truelle. Ansaitset koko maailman, Koko! Me Truen kanssa rakastamme sinua mama. Hyvää syntymäpäivää, Tristan Thompson kirjoittaa Instagramissa.

Julkisesta erosta huolimatta heidän otaksutaan olevan jälleen yhdessä. NBA-tähti on jäänyt kaksi kertaa kiinni uskottomuudesta Khloe Kardashianin kanssa. Hän seurusteli myös silloin tahollaan, kun tapasi naisen ensimmäistä kertaa.