Mies syyttää kissaa vaimonsa raskaudesta: ”Puhkoi kondomeihin reikiä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimet voivat vaikuttaa ihmisten elämään odottamattomillakin tavoilla. Erään miehen mukaan hänen ja vaimonsa elämä muuttui kertaheitolla kissan ilkikurisuuden sekä terävien kynsien ja hampaiden ansiosta.

Reddit-käyttäjä Playtonic1 kertoo hänen ja vaimonsa lykänneen toisen lapsen hankkimista koronapandemian vuoksi. Heidän kissansa päätti kuitenkin laittaa suunnitelmat uusiksi puhkomalla kondomit. Ne oli säilötty samaan paikkaan, jossa miehen pahaksi neroksi kuvaileman kissan mielellään retuuttamat vanupuikot olivat.

Playtonic1 kertoo löytäneensä kondomit eräänä päivänä kissan jäljiltä lattialta mutta olettaneen niiden olleen ehjiä. Kolme viikkoa myöhemmin kävi ilmi, että hänen vaimonsa on raskaana. Miehen tarkistellessa kondomipaketteja niistä löytyi purema- ja raapimajälkiä.

– Aloimme ihmettelemään kuinka kaikki tapahtui ja yhtäkkiä tajusin sen… Se hiton kissa, Playtonic1 kirosi.