Prinsessa Beatrice meni naimisiin – käytti kuningatar Elisabetin hääpukua ja tiaraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningatar Elisabetin pojantyttären, eli prinssi Andrew’n tyttären prinsessa Beatrice on astellut vihille Edoardo Mapelli Mozzin kanssa. Koronaviruspandemia ja brittihovin skandaalit ovat varjostaneet häitä tänä vuonna.

Page Six kertoo pariskunnan avioituneen pienin juhlallisuuksin ja koronarajotteita noudattaen. Prinsessa lainasi isoäitinsä vuonna 1962 käyttämää pukua ja tiaraa, jossa kuningatar Elisabet avioitui prinssi Philipin kanssa vuonna 1947. Pukuun oli ommeltu ohuiden olkainten jatkeeksi puhvihihat.

Häät juhlittiin pienen piirin kesken Windsorin linnan kappelissa. Myös kuningatar Elisabet osallistui hääparin vanhempien ja sisarusten lisäksi juhlintaan. Tapahtuma oli pieni ja intiimi.