Räppäri Logic lopettaa musiikkiuransa – paljasti syyn faneilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etenkin Yhdysvalloissa menestyksestä nauttinut hiphop-artisti Logic on tehnyt jokseenkin yllättävän uramuutoksen. Hän vaihtaa räppäämisen omien pelilähetysten tekemiseen internetissä.

Logic ilmoitti viime viikolla lopettavansa musiikkiuransa. 30-vuotias tähti paljasti saaneensa vaimonsa Brittney Noelin kanssa poikalapsen, ja kertoi haluavansa keskittyä jatkossa perheeseensä. Logicin mukaan nyt on aika olla mahtava isä.

Logic ei kuitenkaan ole poistumassa kokonaan poistumassa julkisuudesta. The Verge -sivusto paljasti hänen solmineen jo seitsennumeroisen sopimuksen Twitch-palvelun kanssa, jossa hän tulee pitämään viikottaista pelaamiseen keskittyvää ohjelmaa.

Logic, oikealta nimeltään Sir Robert Bryson Hall II, nousi suuren yleisön tietoisuuteen Billboard Hot 100 -listan kolmannen sijan saavuttaneen 1-800-273-8255 -singlen ansiosta. Räppäri on tehnyt yhteistyötä muun muassa Eminemin, Wu-Tang Clanin jäsenten ja Will Smithin kanssa.

 

View this post on Instagram

Privacy with family is something that is very important to me me. However my fans have been my family since this all started so I wanted to share with you a glimpse into the life I am now diving into head first. I would like you to meet LB as we call him, Little Bobby. And my beautiful wife Brittney who is an incredible mother. These two make me the happiest man in the world and it’s a happiness nothing else has ever been able to fulfill. I know the news of retirement may be bittersweet when understanding the motives behind it. But worry not dear listener. I will still be here for you. This will now if anything only allow me to focus more on not only my family. But YOU! My family reading this. Without the stress of this industry we can communicate more. Interact more, and I’m so excited for that. I love you and thank you so so much for being here with me all these years. Now let’s all kick back, love life and enjoy each day having fun… No Pressure RattPack for infinity! And all always… Peace, Love and Positivity! Obediently Yours, Bobby

A post shared by Logic (@logic) on