Tyttöystävästä tulikin aviomies – Tinder-suhde syventyi upeaksi rakkaustarinaksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tinderissä toisensa tavanneet Chase ja Elan ovat pitäneet yhtä kolmen vuoden ajan. He aloittivat suhteen lesbopariskuntana, mutta Elanille oli alusta asti selvää, että Chase saattaisi jossain vaiheessa tuoda enemmän miehistä puoltaan esiin.

Elan on ollut aiemmin miesten kanssa parisuhteessa, mutta kertoo rakastuvansa henkilöön hänen sukupuolestaan välittämättä. Lopulta Chase päätti aloittaa sukupuolenkorjausprosessin. Hänen transsukupuolisuutensa ei ollut kaikkien sukulaisten mieleen. Tämä ei kuitenkaan tullut parille yllätyksenä – valitettavasti.

Omaa Youtube-kanavaa päivittävä pariskunta on päättänyt tehdä heidän suhteestaan julkisen kaikkien muutoksineen, mitä transsukupuolisuus sisältää ja käsittää. Kanadalaisen parin tarinaa voi voi seurata sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Got to finally celebrate this sexy human yesterday….guys come on.. looooook at him!! He’s been feeling kind of down on himself lately… so please show him the love he deserves! It’s tough seeing your partner through a different set of eyes than they do… it will always be a struggle.. but I’ll continue to tell him everyday how sexy he is and how I love how manly he looks and all those good things. We’re coming up (in sept) on ONE YEAR waiting for top surgery..and I think that’s weighing on him. It sucks having to wait and have literally NOOOO idea when it could happen. But good things take time.. we’ll get there soon enough. Hope y’all are having a happy Monday 💙 • • • • • • lgbt#wife#husband#transisbeautiful#ftmtransgenderpride#transfamily#transandtattoed#thisiswhattranslookslike#femaletomale#transandexposed#transandunified#transfitness#transgender#ftm#ourlovestorey#transhusband#pridemonth#transandinlove#transrelationship#ftmjourney#lgbtfamily#transdad#mytransman

A post shared by Chase & Elan Storey (@ourlovestorey_) on