Jessica Alba esitteli rautaisen kuntonsa – treenaa tyttärensä kanssa kotona

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 39-vuotias tähti toimii myös yrittäjänä, minkä lisäksi hän on kolmen lapsen äiti. 

Jessica Alba julkaisi hänen Instagram-kanavalleen nyt kuvia siitä millaisen treenin hän tekee kotonaan painavan pallon ja vastuskuminauhan kera. Alba sai nuorimman Hayes-poikansa kaksi vuotta sitten, ja kolmen lapsen äiti näyttäisikin olevan jo uskomattoman hyvässä kunnossa.

Jessica Alba on halunnut julkaista kuvat treenistään muistuttaakseen itseään pysymään aktiivisena päivittäin. Nainen myöntää, että terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on toisinaan vaikeaa, mutta se on kuitenkin aina hauskempaa ystävän tai perheenjäsenen kanssa. Alba itse on kuntoillut tyttärensä Honorin kanssa ja kuvannut treenin lisäksi myös hauskan TikTok-videon.