Kourtney Kardashian upeassa kansikuvassa – tällaista hiustyyliä ei ole vielä nähty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on perustanut oman Poosh-nimisen hyvinvointisivuston, joka on alkanut nopeasti kasvattamaan suosiotaan. Kourtney on aiemmin ollut tunnettu siitä, että hän on halunnut omistautua perheelleen ja tehdä mahdollisimman vähän työtä, joka vie naisen aikaa hänen lapsiltaan.

Vähitellen Kourtney Kardashian on kuitenkin alkanut näyttämään omia kiinnostuksen kohteitaan etenkin Poosh-sivuston myötä. Nyt tähti pääsi ensimmäistä kertaa myös Arabian Vogue-lehden kanteen, mikä on tähdelle merkittävä saavutus. Kardashian on aiemmin nähty myös Meksikon Voguen kannessa.

View this post on Instagram

Our July/August issue is dedicated to the power of following your instincts and what makes you happy, which is why we asked Kourtney Kardashian to hand-write her own cover lines. “The power of reclaiming yourself – Kourtney Kardashian sets free." Use the comments below to let us know what was the bravest thing you have ever done to pursue your happiness? #InnerForceIssue #VogueArabia @kourtneykardash يوجه عدد يوليو وأغسطس الدعوة لاكتشاف مكامن قوة الحدس الشخصي، كما يحثّ على السعي خلف كل ما يسعد الإنسان، وهي الرسالة التي طلبنا من كورتني كارداشيان أن تكتبها بخط يدها وبكلماتها الخاصة، وقالت فيها: "قوة العودة إلى الذات. كورتني كارداشيان تنطلق إلى آفاق الحرية". وأنتِ ماذا عنكِ، هل سبق واتخذتِ قراراً جريئاً من أجل سعادتكِ؟ أخبرينا في التعليقات أدناه.

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia) on

Voguen heinä- ja elokuun kattavassa numerossa keskitytään onnellisuuteen ja omien vaistojen seuraamiseen. Kourtney Kardashian sai kirjoittaa kanteen myös oman tekstinsä. ”Itsensä lunastamisen voima – Kourtney Kardashian on vapautunut”, tähti on kirjoittanut kuvansa viereen.