Miamin muskelinaisen vartalo kärsi karanteenista – yrittää päästä takaisin entisiin mittoihinsa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Floridalainen kuntovalmentaja Rahki Giovanni on noussut maailmanmaineeseen Miamin muskelinaisena. Hänen järisyttävän suuret lihakset ovat kuitenkin saaneet kyytiä koronaviruspandemian aikana, koska nainen ei ole päässyt kuntosalille tarpeeksi usein.

Nyt Rahki Giovanni yrittää tehdä kaikkensa korvatakseen karanteenin aikana kertyneen rasvan lihaksella. Perinteisen lihaskuntoharjoittelun lisäksi nainen testaa, saako hän tehtyä 500 kyykkyä pelkällä kehonpainollaan puolen tunnin aikana. Hän onnistuu yrityksessä alle 20 minuuttiin.

– Olen edelleenkin kunnossa. Saatan olla lihonut, mutta olen edelleen kunnossa, Rahki hihkuu.

Ylipainolla ja passiivisuudella on todettu olevan yhteys ennenaikaiseen kuolemaan sekä lukuisiin eri sairauksiin. Paino ei kuitenkaan määrittele terveyttä. Kehonkoostumus, vyötärön ympärys ja rasvaprosentti kertovat enemmän.

https://www.instagram.com/p/B_n6QCGnD2E/