Varkailla oli jano – murtautuivat ravintolalaivaan Joensuussa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Koronaviruskevät on kurittanut kulttuurialan lisäksi myös ravintoloiden liiketoimintaa. Nyt Pohjois-Karjalassa sijaitseva ravintolalaiva on joutunut alkoholivarkaiden kynsiin.

Itä-Suomen poliisi kertoo varkaiden murtautuneen Joensuun keskustassa Elielinkujalla sijaitsevaan laivaan aamuyöllä. Ravintolalaivan murto on tapahtunut noin kolmen maissa aamuyöllä torstaina 23. heinäkuuta. Varkaiden matkaan on lähtenyt ainakin alkoholijuomia.

Poliisi kaipaa vihjeitä tapahtuneeseen liittyen. Havaintoja ravintolalaivan murtoon liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Vinkkejä voi soittaa myös poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 arkisin virka-aikana.