90 päivää morsiamena -tähti vihdoin kotimatkalle – ollut Marokossa pian puoli vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronaviruspandemia muutti 90 Päivää morsiamena -tähti Nicole Nafzigerin elämän kertaheitolla. Nainen matkusti juuri ennen pandemian puhkeamista Marokkoon tapaamaan kaukorakkauttaan Azania. Hän jätti pienen tyttärensä sukulaisten hoidettavaksi.

Parin viikon reissu on venähtänyt jo viideksi kuukaudeksi. Nicole Nafziger on sanonut, että hänellä ei ole ollut mahdollisuutta matkustaa takaisin kotiin, koska evakuointilentojen liput ovat olleet liian kalliita hänelle. Nyt nainen on kuitenkin kirjoittanut Instagramiin, että hän palaa pian takaisin Yhdysvaltoihin. Hän ei kuitenkaan kerro tarkkaa päivämäärää kotiinpaluulleen.

Marokko on asettanut kaikille ulkomaalaisille ukaasin, että heidän on poistuttava maasta 10. elokuuta mennessä. Monet ovat ihmetelleen, eikö nainen ole valmis maksamaan siitä, että pääsee takaisin lapsensa luokse. Hän on tyrmännyt kaikki arvostelijat tuttuun tyyliinsä ja sanoo, että tekee itse omat ratkaisunsa elämässään.

View this post on Instagram

Time to say goodbye 😢 #LinkInBio

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on

View this post on Instagram

I never want to leave your side my love♥️

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on