Jessica Edström nautiskeli Suomen luonnosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Tällä kertaa Jessica on nauttinut Suomen luonnosta asianmukaisesti vähäpukeisena, kun aurinko vielä paistoi. Hänet nähdään kuvissaan poseeraamassa vihreissä niukoissa bikineissä selin kameraan upeassa metsämaisemassa. Toisessa kuvassa Jessica on aamutoimissa ja niin ikään hyvin niukassa asussa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.