Koira oli päättänyt karata – edes korkea aita ei estänyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita huvittavia esimerkkejä siitä miten ovelia kissat ja koirat ovat halutessaan jotakin. Etenkin moni koira on osoittanut olevansa omistajien poissa ollessa oikea pakenemisen mestari. Nyt videolle on saatu taltioitua eräs todella taidokas pako.

ViralHog-sivusto on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään Thaimaan Hua Hinissa kuvattu tilanne, jossa koira kiipeää metalliportin yli. Moni koiran omistaja voisi ajatella, että kaksimetrinen aitaus estäisi lemmikkiä karkaamasta. Koira osoittaa tämän luulon kuitenkin hyvin vääräksi.

Videolla nähdään miten pakoa suunnitteleva neuvokas koira keksii alkaa kiipeämään koristeltua metalliporttia ylös päin. Koira kiipeää todella vaivattoman näköisesti ja etsii kohdan, josta se mahtuu läpi. Näyttää siltä, että tämä ei ole ensimmäinen kerta kun koira pakenee tämän esteen takaa.