Maisa Torpan bikiniparaatille ei tule loppua: ”Upea kaunotar”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen malli ja mediapersoona Maisa Torppa meni ystävänpäivänä naimisiin informaatioteknologiaysrityksen johtajan kanssa. Parin rakkaustarina alkoi ystävyydestä viime vuonna. Tänä kesänä Torppa on julkaissut itsestään upeita kuvia sosiaalisessa mediassa, jossa hänen seuraajansa ovat saaneet varmasti riittävästi nähtävää.

View this post on Instagram

Sun power 💛

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Muutama päivä sitten Torppa nähtiin poseeraamassa näyttävästi bikineissä uimarannalla Pärnussa, ja nyt tuorein otos lienee samalta suunnalta. Siinä Maisa poseeraa uhkeana valkoisissa bikineissä katsellen samalla eteerisesti merelle. Kuva sai nopeasti runsaasti kommentteja, joissa todetaan muun muassa Torpan olevan upean kaunotar.

Monien muiden julkkiskaunotarten tavoin myös Maisa Torppa on viime aikoina haikaillut takaisin ulkomaille aurinkolomalle, kun koronakriisi esti matkustamisen. Kohukaunotar julkaisi taannoin arkistoistaan myös lomakuvan, jossa hän poseerasi hyvin niukoissa mustissa bikineissä rannalla. Kuvansa yhteydessä Torppa kertoi kaipaavansa aurinkoa, rantahiekkaa ja meren aaltoja. Nyt se siis onnistui Pärnun upealla rannalla.