Rob Kardashian on panostanut hyvinvointiinsa – elämän tärkeysjärjestys meni uusiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset panivat äsken merkille julkkisveli Rob Kardashianin komistuneen sitten viime näkemän osallistuessaan Khloe Kardashianin syntymäpäiville. Miehen kerrotaan olevan nyt onnellisempi kuin aikoihin.

– Rob on ottanut koronaviruskaranteenista hyödyn irti. Hän rakastaa viettää aikaa Dream-tyttären kanssa erilaisten aktiviteettien parissa. Hän jakaa tytön edistysaskelia sisaruksilleen ja nauttii uusien asioiden opettamisesta. Dream on hänen elämänsä ykkösprioriteetti, E! News uutisoi.

Mies on panostanut roimasti omaan hyvinvointiinsa ja terveyteensä. Rob Kardashian treenaa kuntovalmentajan kanssa ja keskittyy terveellisempään ruokavalioon. Lähipiirin mukaan miehen asiat ovat järjestyksessä myös pään sisällä ja hän nauttii osallistua sosiaalisiin tapahtumiin. Hän yrittää olla jatkuvasti terveempi.