Rosa-Maria Ryyti otti aurinkoa – upea lomakuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Missikaunotar poseeraa ajoittain upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo yli 47.000 seuraajaa. Ryyti on tänäkin kesänä jakanut tunnelmiaan kuviaan seuraajilleen.

View this post on Instagram

🌾🌞

A post shared by ROSA RYYTI (@rosamariaryyti) on

Nyt Rosa-Maria on kuvattu nautiskelemassa auringosta puistossa, ja yllään hänellä oli tietenkin bikinit. Kuvankaunis missitär ei kommentoinut kuvaansa lainkaan tekstillä, sillä hän turvautui ainoastaan tunnelmiaan kuvaaviin emojeihin. Kuvan perusteella Ryyti oli löytänyt rentoutumiseen sopivan niityn.

View this post on Instagram

Tb to LA. 🌴 I miss traveling ✈️

A post shared by ROSA RYYTI (@rosamariaryyti) on

View this post on Instagram

Picnic party 💐

A post shared by ROSA RYYTI (@rosamariaryyti) on