Charly Jordan paljasteli ikkunassa – kuvat päätyivät verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion.

Tällä kertaa Charly on viettänyt sadepäivää sisätiloissa, mutta poseerannut siitä huolimatta kameran edessä puolialastomana. Hän nimittäin esittelee seuraajilleen paljaat pakaransa ja sen jälkeen poseeraa useissa kuvissa yläosattomissa vain hiukset rintojensa päällä.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.