Keanu Reeves laajensi repertuaariaan – käsikirjoittaa supersankarisarjakuvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten näyttelijänä tunnettu Hollywood-tähti Keanu Reeves on laajentanut alaansa myös sarjakuvien pariin. Tähti on mukana käsikirjoittamassa BRZRKR-sarjakuvaa, jonka ensimmäinen numero ilmestyy lokakuussa.

Väkivaltaiseksi kuvailtu BRZRKR kertoo Berzerker-nimisestä puolijumalasta, joka on vuosisatojen ajan maailmalla vaelleltuaan päätynyt Yhdysvaltojen hallituksen palkkalistalle. Reeves työstää sarjakuvaa yhdessä kirjoittaja Matt Kindtin ja piirtäjä Alessandro Vittin kanssa. Reeves paljastaa rakastaneensa sarjakuvia lapsesta saakka, ja niillä on ollut suuri vaikutus hänen uraansa.

SAarjakuvaa julkaisevalla Boom! Studios -yhtiöllä on USA Today -lehden mukaan sopimus Netflixin kanssa, joten BRZRKR saattaa tulevaisuudessa kääntyä myös elokuvaksi tai tv-sarjaksi. Reevesin mukaan hän näyttelisi mielellään Berzerkeriä itse, mutta tähteä ei haittaisi mikäli roolissa nähtäisiin joku toinenkin näyttelijä.