Mama June esitteli pullottavaa mahaansa – mainostaa jälleen kerran laihdutusvalmisteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämäntaparemonttia parhaillaan tekevä realitytähti June Shannon on innostunut mainostamaan laihdutusvalmisteita. Hän on jälleen kerran julkaissut sosiaaliseen mediaan kuvan vatsastaan ja Boombod-tuotteesta.

Laihdutusvalmisteet ovat puppua. Julkkikset saattavat kuitenkin tienata niiden avulla sievoisia summia ja siksi he julkaisevat päivityksiä erilaisista ravintolisistä. Totuus on, että June Shannon pystyy laihtumaan ja saavuttamaan hoikemman ulkomuodon ainoastaan sitkeällä kuntoilulla ja terveellisellä ruokavaliolla.

Vippaskonstit eivät toimi, ellei ole maksaa riihikuivaa esimerkiksi plastiikkakirurgiasta, jossa rasvaa poistetaan kehosta pikavauhtia. June ”Mama June” Shannon on ollut viime vuosina huumekoukussa ja menettänyt kaiken. Nyt hän yrittää päästä takaisin raiteilleen. Hänet tunnetaan lapsimissi Alana Thompsonin äitinä.