Alessandra Ambrosio seksikkäin beach volley -pelaaja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon ja tehnyt muutenkin mallin töitä harvakseltaan.

View this post on Instagram

TGIF 🏆‼️💫

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Supermalli on nyt julkaissut itsestään kuvan, jossa hänet nähdään esittelemässä beach volley -taitojaan. Ei liene kaukaa haettua, että hän lienee vähintään yksi maailman seksikkäimmistä rantalentopallon pelaajista.

39-vuotias Alessandra Ambrosio on jättänyt jo aktiiviuransa supermallina taakse, mutta siitä huolimatta hän muistaa kuitenkin seuraajiensa iloksi päivittää kuulumisiaan usein sosiaaliseen mediaan.