Jen Selterin vartalo kilpaili huomiosta näköalan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Koronakaranteenissa Jen julkaisi ahkerasti upeita arkistokuviaan sosiaalisessa mediassa. Nyt karanteenin jo hieman hellitettyä sama meno on jatkunut, ja nyt Selter nähdään upeassa kuvassa poseeraamassa bikineissä korkealla näköalapaikalla. Kaukana hänen allaan avautuu uimaranta ja venepoukama, mutta päähuomion kuitenkin varastaa hänen tuttu kurvikas olemuksensa.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.