Odotetun Hollywood-elokuvan ensi-ilta siirtyy – myös Wonder Woman viivästyy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Christopher Nolanin odotetun Tenet-elokuvan oli määrä saada ensi-ilta 17. heinäkuuta. Nyt tuotantoyhtiö Warner Bros. on kuitenkin päättänyt siirtää ilmestymispäivämäärää kahdella viikolla.

Tenet-elokuvan uusi ensi-iltapäivämäärä on 31. heinäkuuta. Elokuvasta on toivottu koronapandemian vuoksi kriisissä olevan elokuvateatteriteollisuuden pelastajaa. Suuri osa teattereista on Yhdysvalloissa edelleen kiinni, mutta Varitety-lehden mukaan Warner Bros. uskoo niiden avaavan ovensa heinäkuun loppuun mennessä.

Warner Bros. ilmoitti siirtävänsä samalla myös toisen odotetun elokuvatapauksen ensi-iltaa. Wonder Woman 1984 -supersankariseikkailun oli määrä ilmestyä 14. elokuuta. Näillä näkymin elokuva saapuu kuitenkin valkokankaille 2. lokakuuta.