Scott Disick on kiitollinen exästään – Kourtney Kardashian tuki romahduksen aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Scott Disick seurusteli kolme vuotta 21-vuotiaan Sofia Richien kanssa, mutta pariskunnan suhde päättyi kuitenkin hetki sitten eroon. Richie ei jaksanut huhujen mukaan 37-vuotiaan Disickin ongelmia päihteiden ja mielenterveyden saralla.

Scott Disick on vieroitushoidon jälkeen hakenut tukea ja turvaa entiseltä puolisoltaan Kourtney Kardashianilta. Pariskunta on viettänyt enemmän aikaa yhdessä ja fanit ovatkin alkaneet jo toivomaan, että pariskunta palaisi takaisin yhteen. Tällä hetkellä he keskittyvät kuitenkin Disickin terveyteen enemmän kuin mihinkään muuhun.

Sofia Richien erosta ja henkisestä romahduksesta toipuva Scott Disick on Life & Style -sivuston mukaan ollut todella kiitollinen siitä, että Kourtney Kardashian on ollut hänen tukenaan. Mies on lähipiirin mukaan kertonut, että hän ei tiedä miten olisi edes selvinnyt tästä muutamasta viikosta ilman Kourtney Kardashianin tukea.