Courtney Stodden otti kurvikkaana aurinkoa – povi vei kuvassa kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Courtney Stodden nousi aikoinaan kuuluisuuteen itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin teinivaimona. Pariskunta on kuitenkin sittemmin eronnut, ja avioero astui voimaan aikaisemmin täbä vuonna. Viime aikoina Stodden on keskittynyt esimerkiksi levyttämiseen Side Effects -singlensä parissa.

View this post on Instagram

Go stream Side Effects LINK IN BIO #BIKINI #summervibes

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Nyt kurvitar on vaihtanut studiosta vapaalle, sillä hänet on kuvattu nautiskelemassa kesän auringosta turkooseihin bikineihin sonnustautuneena. Courtney Stodden oli taannoin romanssihuhujen keskiössä, sillä hänet yhdistettiin vastikään Megan Foxista eronneeseen näyttelijä Brian Austin Greeniin. Tuolloin jäi vielä epäselväksi, viittasiko tähden Instagram-julkaisun fuckboy-kommentti Greeniin.

View this post on Instagram

No time for fuck boys #summervibes #dirtymirror

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on