Doja Cat vitsaili koronapelosta – sairastui siihen nyt itse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etenkin Yhdysvalloissa nousujohteista uraa tekevä ja viraalihiteistään, kuten Boss Bitch ja Say So tunnettu räppäri Doja Cat vitsaili vielä keväällä koronavirusta pelkäävien kustannuksella. Nyt tähti on saanut viruksen itse.

Doja Cat paljasti Capital XTRA -radiokanavan haastattelussa saaneensa koronavirustartunnan. Tähti ei tiennyt mistä tartunta oli peräisin, ja epäili saaneensa sen ruokalähetiltä. Hän tosin totesi parantuneensa jo taudista neljä päivää kestäneen paniikin päätteeksi.

Maaliskuussa Doja Cat kertoi Instagram-livessä, ettei hän pelkää koronavirusta. Tuolloin räppäri naureskeli virusta pelkääville ja kuvaili heitä nartuiksi. Doja Cat myös kertoi uskovansa koronan olevan vain tavallinen flunssa, joka menee ohi vettä ja teetä juomalla, nukkumalla sekä flunssalääkettä syömällä.