Elizabeth Hurley sykähdyttää muitakin kuin ikätovereitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suoranaiseen seksisymbolin asemaan noussut kuvankaunis näytteljätär Elizabeth Hurley muistetaan esimerkiksi Austin Powers -elokuvien kaunottarena, mutta nykyisin hänet muistetaan myös hämmästyttävästä ikääntymisestään. Hurley ei nimittäin vaikuta juuri vanhentuneen, sillä hänen vartalonsa on edelleen kuin parikymppisellä.

View this post on Instagram

The Great Escape 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

55-vuotias Elizabeth Hurley tunnetaan parhaiten näyttelijänä ja mallina, mutta hänellä on myös oma yritys Elizabeth Hurley Beach erikoistuu bikineihin ja muihin uimavaatteisiin. Nykyisin hän toimii myös oman vaatemerkkinsä mainoskasvona. Tällä kertaa näyttelijätär on yhdistänyt kaksi suosikkiaan ja esitellyt sekä nuorekasta vartaloaan että yrityksensä tuotteita. Äskettäin Hurley julkaisi verkossa myös kuvan itsestään The Royals -kuvauksissa, jossa hän oli yltä päältä suklaan peitossa.