Izabel Goulartin asussa rintojen paljastuminen yhden virheliikkeen päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Viime aikoina kuvankaunis supermalli on osoittanut useilla somekuvillaan miksi juuri hän kuuluu mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin.

View this post on Instagram

That Summer Feeling 💛

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Nyt Izabel Goulart poseeraa upeassa kesäisessä bilemekossa, joka on tosin niin niukka, että pienikin virheliike paljastaisi hänen rintansa sen alta. Ammattilainen lienee kuitenkin kouliintunut näyttäytymään myös tällaisessa asussa julkisella paikalla. Kuvan perusteella tämänkokoista asua kutsutaan normaalisti yöpuvuksi.

Brasilialaissyntyisen 35-vuotiaan Izabel Goulartin upea bikinivartalo on tulosta siitä, että tähti on myös tunnettu fitness-harrastuksestaan. Mallin töiden lisäksi nainen on uransa aikana myös näytellyt ja esiintynyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -televisiosarjoissa.