Näin Kim Kardashianin meikkityyli syntyy – julkkismeikkaaja näytti mallia

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkismaskeeraaja Mario Dedivanovic on noussut julkisuuteen Kim Kardashianin luottomeikkaajana. Mies on loihtinut Kim Kardashianin kasvoille upeita meikkityylejä jo kymmenen vuoden ajan, ja nyt hän näytti miten naisen upea tumma silmämeikki syntyy.

Mario Dedivanovic opastaa Kim Kardashianin KKW Beauty -kanavan Instagram-videolla miten hän loihtii naiselle tumman silmämeikin, joka on samaan aikaan sekä dramaattinen että tyylikäs. Mies käyttää meikin tekemiseen Kardashianin omaa luomiväripalettia, mutta meikin pystyy tekemään muillakin tuotteilla, kunhan niissä on ruskean eri sävyjä ja valkoinen luomiväri, joiden lisäksi meikkiin tarvitaan musta rajauskynä.

Mies aloittaa silmämeikin melko perinteisesti ja vaikuttaa aluksi tekevän meikin tutulla tekniikalla. Hän kuitenkin yllättää katsojat paljastamalla salaisen niksinsä, jonka avulla mies saa silmiin kauniin muodon. Hän varjostaa tummat kohdat luomen sisä- ja ulkonurkkiin, mutta ei yhdistä tummaa väriä lainkaan keskiluomen kohdalta. Sen sijaan hän korostaa keskikohdan pyöreää muotoa entisestään taputtelemalla silmäluomen keskelle vaaleampaa sävyä.