Raskaana ollut norsu kuoli – söi ilotulitteilla täytetyn ananaksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intiassa on järkytytty tapauksesta, jossa kuoli raskaana ollut norsu. Eläin menehtyi syötyään ilotulitteilla täytetyn ananaksen. Norsu oli vaellellut läheisen luonnonpuiston ulkopuolelle ruoan toivoissa ja syönyt ansoitetun hedelmän.

Ilotulitteiden räjähdettyä eläin seisoi tuntikausia joen vedessä yrittäen saada kylmästä vedestä helpotusta pahoin kärsineelle suulleen ja kielelleen. 15-vuotias ja raskaana ollut norsu kuoli lopulta vammoihinsa.

Norsua kuvaillaan erittäin luottavaiseksi ihmisiä kohtaan. Viranomaiset tutkivat tapausta eläinrääkkäysrikoksena, ja tekijöitä etsitään parhaillaan Paikallisten viljelijöiden tiedetään toisinaan piilottavan hedelmiin räjähteitä estääkseen villisikoja ja muita eläimiä syömästä satokasveja, uutisoi NDTV.