Nina Agdal esitteli rantakuntoaan – poseerasi bikineissä veden äärellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalainen huippumalli Nina Agdal on totuttu näkemään paljastavissakin kuvissa. Nyt tähti on jälleen esitellyt näyttävää rantakuntoaan sosiaalisessa mediassa.

Agdal julkaisi Instagramissa kuvia, joissa hän poseeraa veden äärellä hiekkarannalla. Huippumalli nähdään kuvissa sonnustautuneena kesäisesti mustiin aurinkolaseihin ja bikinien yläosiin sekä raidallisiin alaosiin.

Vain päivää aikaisemmin Nina Agdal jakoi Instagramissa videon, jossa hän esitteli faneilleen treeniohjelmaansa. Tähti julkaisi taannoin myös oman The Agdal Method -hyvinvointioppaan älypuhelimille. Sen avulla hän kertoo pastavansa ihmisiä löytämään parhaat puolensa ravinnon, liikunnan, mielentervyden ja itsensä rakastamisen kautta.

 

View this post on Instagram

Recharged and ready to go 💯 🌊

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on