Realitytähti Larsa Pippen nautti kesästä bikineissä – kohu ei näytä haittaavan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime viikkoina Kardashianeihin liittyvän huhumyllyn kohteena ollut Larsa Pippen tunnetaan The Real Houswives of Miami -sarjan yhtenä tähtenä. Nyt hän on tarjoillut seuraajilleen silmänruokaa sosiaalisessa mediassa.

Pippen jakoi Instagramissa paljastavan ja kesäisen kuvan. Siinä hän poseeraa auringossa palmupuun vierellä niukkoihin mustiin bikineihin ja aurinkolaseihin sonnustautuneena. Vain paria päivää aikaisemmin tähti jakoi samaa tyyliä edustavan kuvan, jossa hän poseeraa värikkäämmissä bikineissä.

Larsa Pippen on ollut viime päivinä otsikoissa myös huhutun salasuhteensa ansiosta. 46-vuotiaan tähden on epäilty olleen salasuhteessa Khloe Kardashianin takaisin ottaman Tristan Thompsonin kanssa. Huhut johtuivat Kanye Westin kryptisestä twiitistä ja siitä, ettei kukaan Kardashian-Jennereistä enää seuraa Pippeniä sosiaalisessa mediassa.

 

View this post on Instagram

Sunning

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

View this post on Instagram

Rest and relaxation

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on