Tamperelainen Ronja Pikkuharju ennakkosuosikki Miss Suomeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -kilpailu on kuluvana vuonna siirtynyt poikkeuksellisesti syksyyn käynnissä olevan koronapandemian vuoksi. Missifinaali järjestetään 19. syyskuuta ja nähdään kello 19.00 alkaen suorana lähetyksenä AlfaTV-kanavalla. Spekulaatiot seuraavasta Miss Suomesta käyvät jo nyt kuumana.

https://www.instagram.com/p/CBfZIFCBYRl/

Nyt Mr Greenin asiantuntijat ovat ilmoittaneet, että heidän mukaansa kuluvan vuoden Miss Suomeksi kruunataan todennäköisimmin 22-vuotias tamperelainen Ronja Pikkuharju. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi vahvin ehdokas on 23-vuotias lappeenrantalainen Elina Kuznetsova. Toisen perintöprinsessan tittelistä kisaavat lähes tasaväkisesti 23-vuotiaat tamperelaiset Viivi Altonen ja Rebecca Vuorio.

https://www.instagram.com/p/CBfZZXxha6z/

Finalisteista Miss Suomeksi nousevat epätodennäköisimmin 25-vuotias helsinkiläinen Noona Pölkki ja 25-vuotias lappeenrantalainen Anna Pishchenko. Missifinalistit ovat julkaisseet kesän aikana aktiivisesti kuulumisiaan kuvien kera sosiaalisessa mediassa, jossa missifanit ovat voineet seurata heidän tekemisiään ympäri kesäistä Suomea.

https://www.instagram.com/p/CBfZ30fhchu/

https://www.instagram.com/p/CBfZi1NhE-K/