Britney Spearsin bikinikuva ihmetyttää: ”Lähti hieman käsistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ilahduttaa nykyään fanejaan usein kuvilla ja videoilla, joissa hän esimerkiksi treenaa vähäpukeisena. Tällä kertaa takavuosien supertähti poseeraa sosiaalisessa mediassa hämmennystä aiheuttaneessa kuvassa.

Poptähti nähdään nimittäin keikistelemässä kameran edessä bikineissä, mutta päähuomion varastaa hänen upean vartalonsa sijaan ihoa peittävät lukuisat hennatatuoinnit. Britney itsekin toteaa kuvatekstissä, että nyt taisi lähteä hieman käsistä.

Britney Spears julkaisi itsestään taannoin myös hyväntuulisen videon, jossa hän tanssi kameralle olohuoneessaan pikkuruinen vaalea toppi yllään. Spears sai julkaisuista kritiikkiä, mutta hän totesi videon kuvatekstissä, että tällaista vapautumista kutsutaan omana itsenään olemiseksi.

https://www.instagram.com/p/B_OW-p3gKQp/