Kaunis kehonrakentajanainen: ”Voin olla lihaksikas ja naisellinen samaan aikaan!”

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kehonrakennus vaatii ennen kaikkea oikeanlaista mentaliteettia ja sitoutumista. Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Olivia Rothenberg kertoo, että harrastuksesta on tullut kolmen vuoden aikana koko elämä. Hänen koko elämänsä pyörii lihaksikkaan vartalon ympärillä.

– En ole koskaan tyytyväinen ulkonäkööni. Treenaaminen on päivätyöni. Herään aamulla kehonrakentajana ja käyn illalla nukkumaan kehonrakentajana, Olivia kertoo.

Nainen hurahti lihaskuntoharjoitteluun vasta hänen poikaystävänsä innoittamana. Sitä ennen hän oli tavallinen opiskelijabileissä kolunnut nuori nainen. Hänen fysiikkansa on kuitenkin omiaan kehonrakennukselle, joten tuloksia tuli myös nopeasti aloittamisen jälkeen.

Lihaksikas Olivia saa myös arvostelua osakseen. Hänen on kerrottu olevan turhan maskuliininen. Olivia haluaa kuitenkin kannustaa naisia lihaskuntoharjoitteluun ja hän omalla toiminnallaan osoittaa, että myös naiset voivat olla vahvoja ja voimakkaita.