Mies rakensi matkustajakoneen suihkumoottorista asuntovaunun – huikea lopputulos

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Asuntovaunun ei tarvitse aina edustaa perinteisimpää tyyliä. Osaavissa käsissä sellaiseksi muuttuu esimerkiksi lentokoneen vanha suihkumoottori.

Steve Jones on Iso-Britannian kuninkaallisten ilmavoimien entinen teknikko. Hän keksi käytöstä poistetun VC10-matkustajakoneen suihkumoottorille aivan uudenlaista käyttöä. Hän teki siitä asuntovaunun.

Jones kertoo keksineensä idean vuonna 2013 kuultuaan Iso-Britannian ilmavoimien poistaneen VC10-koneen pois käytöstä, ja viime syyskuussa hän onnistui vihdoin ostamaan yhden sen suihkumoottoreista. Miehen mukaan kolmen viikon aikana syntynyt projekti maksoi hänelle yhteensä noin 4 400 euroa, ja työtunteja siihen meni noin tuhat.

 

Publiée par The VC10 caravan pod sur Vendredi 19 juin 2020

Publiée par The VC10 caravan pod sur Jeudi 18 juin 2020