Muistatteko Britney Spearsin superfanin? Mies on nykyään kuin laulajan identtinen kaksonen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin losangelesilaisesta Bryan Raysta, joka haluaa näyttää idoliltaan Britney Spearsilta. Mies on nyt jatkanut kauneusleikkausten sarjaa ja on nykyään kuin laulajan kaksoisolento. Yhdennäköisyys on hämmentävä.

Plastics of Hollywood -mallitoimiston leivissä oleva Bryan Ray on käyttänyt ulkonäkönsä muokkaamiseen pienen omaisuuden verran riihikuivaa. Hän on matkinut popidoliaan koko aikuisikänsä, eli lähes 20 vuoden ajan. Kasvot on uudistettu lähes kauttaaltaan kauneusleikkauksissa.

Miehelle on tehty nenänkorjausleikkaus, poskitäytteet, ihokarvojen laserpoistoja, huulitäytteitä ja botox-hoitoja. Bryan Ray käyttää peruukkeja ja vahvaa meikkaustyyliä. Hän omistaa kannabisalan yrityksen yhdessä poikaystävänsä kanssa.