Kim Kardashian lensi vihdoin tapaamaan Kanye Westiä – itkuinen kohtaaminen oli vaikea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin julkisuudessa pahemman kerran sekoillut räppäri Kanye West on pyytänyt anteeksi vaimoltaan Kim Kardashianilta. Hän ei ole päästänyt neljän lapsensa äitiä luokseen Yhdysvaltojen Wyomingiin, koska pelkäsi Kimin pakottavan hänet mielenterveyshoitoon.

Nyt Kanye West on ottanut naisen vastaan perheen maatilalle. Kim ja Kanye menivät kuitenkin paikalliseen Wendy-pikaruokalaan ja selvittivät asioita parkkipaikalla autossa. Kim oli keskustelun ajan silminnähden itkuinen. Daily Mailin mukaan Kim on lopen uupunut Kanyen oikkuihin.

Mies muun muassa syytti Kim Kardashiania syrjähypystä räppäri Meek Millin kanssa. Lisäksi hän kertoi pariskunnan harkinneen aborttia ensimmäisen lapsensa kohdalla. Kanye West on julkaissut viime aikoina joukon kyseenalaisia twiittejä, jotka on myöhemmin poistettu.