Tom Hanks sai Kreikan kansalaisuuden – juhli maan pääministerin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tom Hanks ja hänen perheensä on saanut Kreikan kansalaisuuden. Syynä on Hanksin vaimon Rita Wilsonin kreikkalaiset sukujuuret ja se, että pari omistaa kiinteistön Antiparosin saarelta.

Kreikan pääministeri Kyriakos Mitsotakis on julkaissut Instagramissa kuvan, jonka mukaan Tom Hanks on nyt perheineen virallisesti kreikkalaisia. He saivat maan passit ja oikeudet. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että perhe voi kulkea vapaasti Euroopan unionin alueella ilman erillisiä matkustusviisumeita.

Perhe on kotoisin alunperin Yhdysvaltojen Kaliforniasta. He ovat kuitenkin viettäneet aikaansa kreikkalaisissa maisemissa juhlimassa muun muassa Tom Hanksin 64-vuotissyntymäpäiviä. Tom Hanks vaimoineen sairasti koronaviruksen aiemmin keväällä.